Over Tyche

Hallo, ik ben Tyche

Ik vind best wel vaak dingen moeilijk, terwijl ik denk dat het makkelijk zou moeten zijn. Het hebben van een relatie, het goed opvoeden van m'n kind, de juiste keuzes maken, doen wat ik zelf wil, als anderen iets anders zeggen. Het gaat me niet zonder kleerscheuren af.

Het valt me vaak op dat meer mensen daar last van hebben. Dat we allemaal maar wat aan het prutsen en worstelen zijn, maar dat daar weinig over gesproken wordt.

Ik zou het zo fijn vinden als we onszelf meer zouden uitspreken, als het leven ook moeilijk mag zijn en we niet voortdurend naar perfectie hoeven streven. Het zou zo fijn zijn als we allemáal van onze perfect imperfections konden houden.

Als heel lang verdiep ik me hierin en ben ik op zoek naar wat ons nou in de weg staat om onszelf te zijn. Waarom we ons voor onszelf schamen als we niet aan het beeld voldoen van hoe we zouden moeten zijn. Waarom we ons niet kwetsbaar op durven stellen.

Na veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen, ben ik een aardig eind. Ik durf me inmiddels kwetsbaar op te stellen en in te zien dat schaamte is wat me tegenhoudt. Ik ben gaan schrijven en vloggen en wil mensen graag tot voorbeeld zijn in kwetsbaar zijn.

Ik heb geleerd dat herkenning een grote remedie tegen schaamte is en helpt bij het laten zien van je kwetsbaarheid.

Ik doe niets liever dan anderen hier ook bij helpen.

Mijn eerstvolgende event is De Dag van de Kwetsbaarheid

Een dag vol herkenning en openheid, van kwetsbaarheid en van opluchting. Een dag waarna je kan zeggen: ja, ik vind mezelf best wel leuk eigenlijk.

Daarnaast geef ik persoonlijke coaching met mijn programma Hoe durf ik mezelf te zijn.

En kun je ook mijn workshop Hoe durf ik mezelf te zijn inhuren.

Ik gun het iedereen kwetsbaar en zichzelf te zijn!

Voorbij de Schaamte vind je jezelf.

liefs,

Tyche

Tyche